Breiflabb (Lophius piscatorius)

Breiflabben lever på sjøbunnen på dypt vann, i sand eller mudder på bunnen.

Den fanges i Nord-Atlanteren og ved ankomst til havnen blir fisken umiddelbart behandlet og pakket for å garantere maksimal ferskhet. Ender tilbyr fersk og frossen breiflabb (hel eller i stykker, halen).

Breiflabb (Lophius piscatorius) er en hvit fisk, den har lavt fett innhold og lavt kaloriinnhold, med høy biologisk verdi av proteiner.

Det er en utmerket kilde til de viktigste aminosyrene og til B-vitaminer som bidrar til å holde nervesystemet sunt, øker vekst og hjelper med fordøyelse av karbohydrater og hindrer skader på morkaken samt fødselsskader hos gravide. Den inneholder også flere mineraler, som jern (kan bidra til å forhindre anemi), magnesium (kan bidra til å øke immunforsvaret og forbedre musklene), fosfor (finnes i bein og tenner, kan bidra til å forbedre muskler og nerver) og kalium (kan bidra til å forbedre celle osmotisk balanse). Den er en anbefalt matvare for et sunt og balansert kosthold.

Proteiner 15,8 g.
Fett 0,1 g består av:
- Omega 3 (n-3): 0.02 g.
Karbohydrater 0,0 g.
Vitaminer Tiamin: 0,03 mg.
Riboflavin: 0,06 mg.
Niacin: 4,9 mg.
B6: 0,2 mg.
Folsyre: 12 µg.
B12: 0,8 µg.
A: 80 µg.
D: 1 µg.
E: 0,5 mg.
Mineraler Kalsium: 5 mg.
Jern: 0,03 mg.
Magnesium: 19 mg.
* Mengde per 100 gram av benfri breiflabb
Kilde: Norges Sjømatråd

Ordrehåndtering

Hvis du ønsker å motta mer informasjon om våre produkter, eller legge inn en bestilling, så vennligst fyll ut følgende skjema. I listen til venstre kan du merke av de produktene som du ønsker mer informasjon om. Vedrørende pris, leveringsmåte etc... Vårt team vil svare deg så snart som mulig. Først av alt, må du merke alle produkter av interesse fra listen du finner på venstre side, som du ønsker å få mer informasjon om angående pris og leveringsmåte. Deretter kan du fylle ut skjemaet du finner på høyre side. Vårt team svare deg så snart som mulig.
Breiflabb image | Ender | Copyright: Eiliv Leren - Norges Sjømatråd

Fersk hel

Fryst hel

Ferske haler

Frosne haler

Kontaktdetaljer

Ender, S.L. will use the personal data provided through this form in order to maintain a business relationship and send communications of goods or services based on your consent. You can exercise your data protection rights in accordance with the rights established in the Privacy policy, where we provide additional information about the treatment.