Norsk torsk (Gadus morhua)

Hvert år fra januar til april, migrerer torsk til Lofoten for å gyte. Den svømmer den lange ruten fra helt Nord i Barentshavet. Dette er den beste tiden for å fange den høyt verdsatte torsken kalt skrei. Det er den beste tiden for å fange den høyt verdsatte torsken kalt Skrei.

Ved sin ankomst til havnen blir torsken klassifisert i henhold til sin kvalitet og den blir umiddelbart behandlet og pakket for å garantere maksimal ferskhet. Ender tilbyr fersk og frossen torsk (hel eller i filet), samt saltet og utvannet torsk. Ender tilbyr fersk og frossen torsk (hel eller i filet), samt saltet og utvannet torsk.

Torsk (Gadus morhua) er en hvit fisk som lever i den kalde Nordsjøen.

Det er en fisk med lavt fettinnhold og regnes som en lavkalori fisk, med høy biologisk verdi av proteiner og B-vitaminer. Det er også en utmerket kilde for kalium og fosfor, og en kilde av natrium, spesielt avsaltet torsk. Det er en anbefalt mat for et sunt og balansert kosthold.
Proteiner 17 g.
Fett 0,7 g består av:
- Omega 3 (n-3): 0.24 g.
- Omega 6 (n-6): 0.02 g.
Karbohydrater 0,0 g.
Vitaminer Tiamin: 0,05 mg.
C: 2 mg.
Riboflavin: 0,04 mg.
Niacin: 4,6 mg.
B6: 0,26 mg.
Folsyre: 12 µg.
B12: 0,8 µg.
D: 1 µg.
E: 1 mg.
Mineraler Kalsium: 16 mg.
Jern: 0,2 mg.
Magnesium: 28 mg.
* Mengde per 100 g benfri torsk
Kilde: Norges Sjømatråd

Ordrehåndtering

Hvis du ønsker å motta mer informasjon om våre produkter, eller legge inn en bestilling, så vennligst fyll ut følgende skjema. I listen til venstre kan du merke av de produktene som du ønsker mer informasjon om. Vedrørende pris, leveringsmåte etc... Vårt team vil svare deg så snart som mulig. Først av alt, må du merke alle produkter av interesse fra listen du finner på venstre side, som du ønsker å få mer informasjon om angående pris og leveringsmåte. Deretter kan du fylle ut skjemaet du finner på høyre side. Vårt team svare deg så snart som mulig.
Norsk torsk image | Ender | Copyright: Lauritzen og Westhammer - Norges Sjømatråd

Fersk hel sløyd

Frosset om bord hel sløyd

Frosset om bord Fileter (med skinn og bein)

Frosset på land Fileter IQF

Kontaktdetaljer

Ender, S.L. will use the personal data provided through this form in order to maintain a business relationship and send communications of goods or services based on your consent. You can exercise your data protection rights in accordance with the rights established in the Privacy policy, where we provide additional information about the treatment.